VNU

Mediacontacten

Persvoorlichter
T: 030 295 2702 
E: Persvoorlichting

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden

Veelgestelde vragen door exposanten over pers 

Volg ons via twitter Volg ons via Twitter
Abonneer je op de RSS feed Abonneer u op de RSS nieuws-feed


 

Persberichten

 • Succesvolle Techni-Show 2014

  19 maart, 2014
  De positieve trend in de maak- en toeleverindustrie was ook op de beursvloer van Techni-Show goed voelbaar. André Gaalman, voorzitter sectie VIMAG van de Federatie Productie Technologie: “Het vertrouwen is terug. Er is weer lef in de markt om te investeren en Techni-Show bevestigt dit beeld.” 86% van de bezoekers gaf de sfeer en beleving op de beurs een goed tot uitstekend. Bezoekers beoordeelden Techni-Show dan ook met een 7,5. Exposanten gaven een 7,2 als rapportcijfer. Vakbeurs Techni-Show vond plaats van 11 tot en met 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • ‘Schitterend om te zien hoe kostbaar de maakindustrie is’

  11 maart, 2014

  Spectaculaire opening industriële vakbeurzen ESEF en Techni-Show

  ‘Het is schitterend om te zien hoe kostbaar de maakindustrie is. De hallen staan vol en alle seinen staan op groen. Hier kan de maakindustrie echt van profiteren.” Met deze mooie woorden opende Directeur Beleid bij FME-CWM Peter Bongaerts samen met Jos Kleiboer, Directeur Beleid bij Koninklijke Metaalunie, op dinsdag 11 maart de vakbeurzen ESEF en Techni-Show. Ook Kleiboer ziet veel kansen voor de maak- en toeleverindustrie.“ De positieve trend is overal voelbaar. Nu gaat het erom dat we in deze aantrekkende tijd de economie omzetten in klinkende munten.” ESEF en Techni-Show duren nog tot en met vrijdag 14 maart en vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

  Lees meer >>

 • ‘Plantenmelk’-systeem van Nevat wint Made in Holland Award 2014

  6 maart, 2014
  Nevat wint met het ‘Plantenmelk’-systeem de Made in Holland Award 2014. Dat is bekendgemaakt aan het eind van de eerste beursdag van ESEF en Techni-Show.

  Lees meer >>

 • Wila wint Platina Techni-Show Innovatie Award 2014

  6 maart, 2014

  Wila heeft met het E2M-systeem voor afkantpersen de Platina Techni-Show Innovatie Award 2014 gewonnen. Dat is aan het eind van de eerste dag van de Techni-Show 2014 bekendgemaakt. De Gouden award gaat naar Trumpf voor de Brightline Fiberlaser. En de Zilveren Award is gewonnen door Cellro met de Xcelerate robotcel.

  Lees meer >>

 • Sterk beurs- en activiteitenprogramma trekt ook veel bezoekers

  3 maart, 2014
  Techni-Show 2014 groeit
  Met iets meer dan een week voordat de Techni-Show start, gaat de teller richting de 400 exposanten. Ook de voorregistraties van bezoekers lopen voor op twee jaar geleden. “Men realiseert zich waarom men naar Utrecht komt. Omdat je op de Techni-Show de nieuwste productietechnologie kunt zien, ruiken, proeven en voelen”, zegt marktmanager Techni-Show Gert Jan Braam.

  Lees meer >>

 • Tien nominaties voor Techni-Show Innovatie Awards 2014

  8 januari, 2014
  Slimme oplossingen om makkelijker te werken

  “Veel inzendingen voor de Techni-Show Innovatie Awards maken het leven voor de verspaner en plaatbewerker gemakkelijker. Daarnaast zie je dat trends als onbemand produceren en procesbeheersing onverminderd belangrijk blijven. Misschien geen wereldnoviteiten, maar zeer nuttig en behulpzaam voor de praktijk van de metaalbewerkers. Dat zegt Reinold Tomberg, juryvoorzitter van de Techni-Show Innovatie Awards over de 36 inzendingen voor deze prijzen, die aan het eind van de eerste beursdag van Techni-Show, 11 tot en met 14 maart in Utrecht, worden uitgereikt.

  Lees meer >>

 • Nominaties Made in Holland Award tonen veerkracht Nederlandse maakindustrie

  8 januari, 2014

  De Nederlandse maakindustrie toont durf, lef en puur ondernemerschap. Juist in de voorbije, lastige jaren, zijn de bedrijven blijven innoveren en hebben ze samenwerking over de grenzen van hun eigen sector gezocht. Dat resulteert in innovatieve producten waarmee ze niet alleen in Nederland, maar ook op exportmarkten gaan scoren. Die conclusie trekt de jury van de Made in Holland Award, die vandaag de nominaties bekend heeft gemaakt.

  Lees meer >>

 • Met name nuttige vernieuwingen onder inzendingen Techni-Show Innovatie Awards 2014

  6 december, 2013

  Op vrijdag 29 november 2013 heeft de jury van de Techni-Show Innovatie Awards maar liefst 36 inzendingen van 34 firma’s beoordeeld voor de Techni-Show Innovatie Awards 2014. Uit de inschrijvingen blijkt dat onbemande productie, ook bij kleinserie- en enkelstukswerk, een onderwerp is dat leeft bij de deelnemers van vakbeursTechni-Show 2014. Veel inschrijvingen voor de awards zijn te omschrijven als ‘zeer nuttig’, geen grensverleggende noviteiten, maar veel meer vernieuwingen en ontwikkelingen die het leven van een metaalbewerker (veel) gemakkelijker maken.

  Lees meer >>

 • Techni-Show 2014 heeft de wind in de zeilen

  4 december, 2013
  Techni-Show 2014 heeft de wind in de zeilen door de positieve ‘schwung’ in de maakindustrie. Niet alleen de aanmeldingen voor het grootste Benelux-evenement voor de metaalverwerkende industrie onderstrepen dit. Ook een grote aantal inschrijvingen voor de Techni-Show Innovatie Awards voorspellen dat de 2014 editie een show boordevol innovaties wordt.

  Lees meer >>

 • Méér rendement uit bezoek Techni-Show dankzij workshops, guided tours en handige themaroutes

  27 november, 2013

  Minimaal evenveel bezoekers als editie 2012 wil het team van Techni-Show 2014 half maart naar de Jaarbeurs Utrecht halen. Die komen dan behalve voor een breed en diep aanbod van exposanten ook voor een sterk inhoudelijk activiteitenprogramma. Guided tours, innovatieve themaroutes en een nieuwe app, helpt bezoekers hun beursbezoek nog efficiënter te plannen.

  Lees meer >>

RSS