TechniShow Innovatie Awards en Made In Holland Award

awards-logoTijdens de TechniShow worden innovatieve producten in de schijnwerpers gezet met de prestigieuze TechniShow Innovatie Awards en de Made in Holland Award.


Winnaars

Op maandag 14 maart 2016 werd tijdens de officiële opening van ESEF en TechniShow ook de TechniShow Innovatie Awards uitgereikt.

> Bekijk hier de winnaars


Tien genomineerden TechniShow Innovatie Awards 2016

Op woensdag 20 januari 2016 werden de genomineerden van de TechniShow Innovatie Awards 2016 bekendgemaakt tijdens de persbijeenkomst in Media Plaza bij Jaarbeurs in Utrecht. In totaal hadden 31 TechniShow exposanten zich met 33 innnovaties aangemeld. Hiervan zijn 10 inzendingen genomineerd. 
> Bekijk hier de TechniShow Innovatie Awards genomineerden van 2016


Vier genomineerden Made In Holland Award 2016
De jury’s van de ESEF Awards en de TechniShow Innovatie Awards hebben beide twee inzendingen voorgedragen om mee te dingen naar de Made in Holland Award 2016. De award is in het leven geroepen om prestaties van Nederland als (maak)industrieland in de schijnwerpers te zetten. 
> Bekijk hier de Made in Holland genomineerden van 2016


Innovators TechniShow Innovatie Awards 2016
In totaal hebben 31 TechniShow exposanten 33 innovaties aangemeld. De jury, bestaande uit hoofdredacteuren van vakbladen en deskundigen uit de maakindustrie, hebben alle 33 inzendingen kritisch tegen het licht gehouden.
> Bekijk hier de innovators van 2016