Route & Contact

Contact

TechniShow wordt gehouden in (en georganiseerd door) de Jaarbeurs in Utrecht. Wanneer u na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kunt u ons bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.  

Jaarbeurs | Utrecht 
030 - 295 59 11
info@jaarbeurs.nl

 

 

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
» Plan hier uw reis met openbaar vervoer 

Route & parkeren

Komt u toch met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Parkeren kan ook bij de Utrechtse Bazaar (direct aan de A2) of P+R Westraven (aan de A12).

Het parkeertarief rondom het Jaarbeurscomplex bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Navigatieadres: Truus van Lierlaan.

Voordeliger parkeren? Parkeer dan bij de Utrechtse Bazaar (navigatieadres: Taatsendijk 6). Voor € 10,- parkeert u hier de hele dag. Een speciale pendelbus brengt u in 7 minuten gratis verder naar de Jaarbeurs. Vanuit de richting Amsterdam neemt u op de A2 afslag 8 Papendorp. Vanuit Den Bosch/Den Haag/Rotterdam neemt u op de A2 afslag 8a Papendorp.

Een tweede alternatief is om te parkeren bij P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u en kunt u met uw parkeerkaart gratis met de tram verder reizen naar de Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle eigen parkeerterreinen direct om het Jaarbeurscomplex gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. 
Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R Muziektheater

Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.