Wilt u ook naar TechniShow? Meld u gratis aan

Dé internationale vakbeurs voor de productietechnologie

TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. 

TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen. Er valt veel te zien, te doen, te leren en te beleven. De beurs staat voor draaiende machines, demonstraties, noviteiten, netwerkmomenten en kennisoverdracht. Het ideale platform voor bedrijven om hun aanbod en mogelijkheden in de productietechnologie te demonstreren en zo hun businesskansen en netwerk te vergroten.

Offerte aanvragen

Facts & Figures

42.470
Bezoekers
47%
Eindbeslissers
30%
Directie
80%
Komt volgende TechniShow terug

Waarom deelnemen?

Waar past jouw bedrijf het beste?

Wat zijn de tarieven en standbouwmogelijkheden?

Plattegrond bekijken

Voorbereiding deelname

Op-en Afbouwdata en tijden (Standbouwer)

Openingstijden

Bekijk promotiemogelijkheden voor mijn bedrijf

De op- en afbouwtijden TechniShow

Vele exposanten zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor TechniShow. Wat zeker ook belangrijk zijn wanneer ze de stand kunnen opbouwen en wanneer weer kunnen afbreken. Hierbij de op- en afbouwtijden van TechniShow

VIP

Speciaal voor FPT-VIMAG leden die exposant zijn van TechniShow is er een VIP PREMIUM pakket (Serviceportaal -->zoekfunctie) opgesteld. Dit exclusieve VIP-Programma biedt u de mogelijkheid om uw kwalitatieve relaties nog iets extra’s te bieden. U kunt maximaal 3 VIP-relaties per dag uitnodigen. Bent u geen FPT-VIMAG lid dan hebben wij speciaal voor u een VIP Pakket (serviceportaal --> zoekfunctie -->vip) opgesteld. Het VIP-Programma biedt u de mogelijkheid om uw kwalitatieve relaties nog iets extra’s te bieden. U kunt maximaal 5 VIP-relaties per dag uitnodigen.

Hoofdmediapartner

logo-technishowmag