Dé internationale vakbeurs voor de productietechnologie

TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. 

TechniShow brengt op een unieke manier vraag en aanbod samen. Er valt veel te zien, te doen, te leren en te beleven. De beurs staat voor draaiende machines, demonstraties, noviteiten, netwerkmomenten en kennisoverdracht. Het ideale platform voor bedrijven om hun aanbod en mogelijkheden in de productietechnologie te demonstreren en zo hun businesskansen en netwerk te vergroten.

Offerte aanvragen

Facts & Figures

42.470
Bezoekers
47%
Eindbeslissers
30%
Directie
80%
Komt volgende TechniShow terug

Waarom deelnemen?

Waar past jouw bedrijf het beste?

Wat zijn de tarieven en standbouwmogelijkheden?

Plattegrond bekijken

Voorbereiding deelname

Bekijk promotiemogelijkheden voor mijn bedrijf

De TechniShow Innovation Award

De TechniShow Innovation Award is voor bedrijven die deelnemen aan TechniShow 2018 en een vernieuwend of nieuw product of een vernieuwde aanpak wat betreft proces, materialen en/of technieken hebben ontwikkeld. De innovatie moet leiden tot een significante verandering in economische en/of maatschappelijke zin. Is uw innovatie zo onderscheidend dat het de TechniShow Innovation Award verdient?

Lees verder

Guided Tours

Guided Tours zijn bedoeld om bezoekers meer diepgang in hun beursbezoek te bieden, want de meeste vernieuwingen en innovaties zijn bij machines niet meer direct te zien, veel zit ‘onder de motorkap’ en meestal is er uitleg nodig. De tours draaien rond enkele thema’s in de moderne plaatwerk en de huidige trends.

Hoofdmediapartner

logo-technishowmag