VNU

Mediacontacten

Persvoorlichter
T: 030 295 2702 
E: Persvoorlichting

Laat persberichten automatisch naar uw e-mailadres verzenden.
Aanmelden

Veelgestelde vragen door exposanten over pers 

Volg ons via twitter Volg ons via Twitter
Abonneer je op de RSS feed Abonneer u op de RSS nieuws-feed


 

Vliegende start voor Techni-Show 2012

De Techni-Show die volgend jaar maart wordt gehouden heeft een vliegende start gemaakt. Inmiddels rust op 80 procent van de beschikbare halcapaciteit een boeking of een optie. De animo om deel te nemen aan de grootste machinevakbeurs in de Benelux is een jaar voor beurs nog nooit zo groot geweest. Opvallend is de grote interesse in de sector machinegereedschappen. Techni-Show 2012 staat van 13 tot en met 16 maart geagendeerd in Jaarbeurs Utrecht.

Projectmanager Martijn Beckers van VNU Exhibitions merkt gretigheid in de markt: “Iedereen in de markt met wie ik spreek zegt maar één ding: ‘We hebben de weg naar boven te pakken’. In de gesprekken die wij met potentiële exposanten hebben, merk ik dat iedereen maximaal wil profiteren van het momentum. De algehele teneur is dat men erbij wil zijn als de leads zich ten tijde van Techni-Show concentreren in Utrecht.”

De Techni-Show wordt gehuisvest in de hallen 7 tot en met 12. In de digitale plattegrond op internet kunnen bedrijven zich oriënteren op de voor hun beste locatie. Dat zal nog een hele klus worden, want wie de plattegrond raadpleegt ziet dat een aantal hallen zelfs al vol zit. Beckers: “In een aantal sectoren is al sprake van schaarste, een aantal hallen is zelfs al uitverkocht. Het geeft aan dat de Techni-Show leeft; het geeft ook aan dat bedrijven hun kans op toekomstige omzet schoon zien.”

De sector ‘machingereedschappen’ is weer helemaal terug op de Techni-Show. Beckers: “We zijn er blij mee. Hiermee is Techni-Show alomvattend. Compleet over de hele linie. Ook dit zegt iets over de economie. Toename van industriële bedrijvigheid leidt uiteraard ook tot toenemende omzetten in het segment machinegereedschappen. Economische groei en een volle hal machinegereedschappen hebben alles met elkaar te maken. “

De beschikbare vloeroppervlakte voor de Techni-Show is 25 duizend vierkante meter. Inmiddels hebben ruim 300 bedrijven een stand gereserveerd, dan wel een optie geplaatst. De verwachting is dat er vanaf eind dit jaar sprake zal zijn van een wachtlijst voor deelname. Gelijktijdig met de Techni-Show vindt de toeleveringsbeurs ESEF plaats.

Techni-Show 2012 kent de volgende sectoren:

· Machines voor niet verspanende bewerking
· Meettechniek-vision
· Perslucht- & vacuümtechniek
· Verbindingstechniek
· Productieautomatisering
· Informatie- en kennisoverdracht
· Machinegereedschappen
· Werkplaatstechniek en -inrichtingen
· Reinigings- en
oppervlaktebewerkingsmachinesBekijk op www.technishow.nl  de deelnemerslijst en mogelijkheden voor deelname. Geïnteresseerden kunnen ook contact opnemen met de sales & accountmanager van VNU Exhibitions Europe, Jeroen ter Steege, tel.: 030 - 295 2720 en Lex Wolters, tel.: 030 - 295 2866.


-.-.-.-.-.-.-.-