Technishow Innovation Awards 2022 - Technishow

Technishow Innovation Awards 2022

De inschrijving voor de TechniShow Innovation Awards 2022 is gestart. Exposanten van TechniShow 2022 kunnen hun innovaties aanmelden en meedingen naar deze prestigieuze prijs.

Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor de volgende categorie├źn

  1. Slim Produceren
    Slim produceren is foutloos produceren omdat elke productiestap 100% wordt gecontroleerd. Dankzij foutloze producten (zero defect) worden faalkosten geminimaliseerd.
  2. Digitale Fabriek
    Bij een digitale fabriek zijn alle informatie stromen intern digitaal naadloos en veilig verbonden: van kantoor, design, productie, logistiek tot onderhoud en beheer aan toe.
  3. Flexibel Produceren(Flexible Manufacturing)
    Bij flexibel produceren is een fabriek in staat om steeds andere producten te realiseren met de kortst mogelijke doorlooptijden, van offerte tot levering en van order tot levering. Hierbij kunnen kleine series worden geleverd en enkelstuks

De Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Dit jaar onder leiding van voorzitter Eveliene Langedijk, Program Manager Smart Industry bij FME.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de TechniShow Innovation Awards 2022 dienen kandidaten te voldoen aan een aantal voorwaarden. Die kun je hier downloaden.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. De inschrijving is gesloten.

De winnaars van de drie Awards worden op 29 augustus bekendgemaakt tijdens de Avond van de Maakindustrie. Bekijk de impressie van de avond in 2020.

Alle innovators, genomineerden en winnaars presenteren van 30 augustus tot en met 2 september op TechniShow 2022 hun innovaties.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden

Sprekers