Technishow Innovation Awards 2022

De inschrijving voor de TechniShow Innovation Awards 2022 is gestart. Exposanten van TechniShow 2022 kunnen hun innovaties aanmelden en meedingen naar deze prestigieuze prijs.

Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor de volgende categorie├źn

  1. Slim Produceren
    Slim produceren is foutloos produceren omdat elke productiestap 100% wordt gecontroleerd. Dankzij foutloze producten (zero defect) worden faalkosten geminimaliseerd.
  2. Digitale Fabriek
    Bij een digitale fabriek zijn alle informatie stromen intern digitaal naadloos en veilig verbonden: van kantoor, design, productie, logistiek tot onderhoud en beheer aan toe.
  3. Flexibel Produceren(Flexible Manufacturing)
    Bij flexibel produceren is een fabriek in staat om steeds andere producten te realiseren met de kortst mogelijke doorlooptijden, van offerte tot levering en van order tot levering. Hierbij kunnen kleine series worden geleverd en enkelstuks

De Jury

De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Dit jaar onder leiding van voorzitter Susanne van der Velden, Program Manager Smart Industry & Artificial Intelligence bij FME. De pitchdag vindt plaats op 1 februari 2022.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de TechniShow Innovation Awards 2022 dienen kandidaten te voldoen aan een aantal voorwaarden. Die kun je hier downloaden.

De winnaars van de drie Awards worden op bekendgemaakt tijdens de Avond van de Maakindustrie op 3 maart 2022. Bekijk de impressie van de avond in 2020

Alle innovators, genomineerden en winnaars presenteren van 15 tot en met 18 maart op TechniShow 2022 hun innovaties.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden

De Innovation Awards 2020

Wie wonnen de awards in 2020. Zij werden op 4 maart tijdens de Avond van de Maakindustrie uitgereikt.
Awards 2020

Sprekers