28 maart 2023 - 2 min leestijd

Derde editie ‘RoboJob Experience Day’

RoboJob zet de deuren voor de derde keer open voor studenten en werkzoekenden. De automatiseerder houdt hun ‘RoboJob Experience Day’, waarmee het bedrijf uit het Belgische Heist-op-den-Berg zich kenbaar wil maken als werkgever. Het bedrijf is voornamelijk op zoek naar technische profielen.

Al voor de derde keer in 5 jaar tijd organiseert RoboJob haar ‘RoboJob Experience Day’, een dag waarop het bedrijf haar deuren openzet voor wie op zoek is naar een job. RoboJob werd in 2007 opgericht, en is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale speler die actief is in meer dan 30 landen. Zo beschikt RoboJob naast het hoofdkantoor in Heist-op-den-Berg ook over een Technology Center in Duitsland en de Verenigde Staten.

Bij RoboJob bouwt men al 15 jaar lang aan robottoepassingen voor de maakindustrie. RoboJob producten zoals de ‘Tower’ of ‘Coby CNC’ worden gebruikt om CNC-draai- en freesmachines automatisch te beladen en te ontladen. Deze oplossingen worden voornamelijk geïnstalleerd bij machinebouwers en toeleveranciers die actief zijn in de metaalsector. Het bedrijf kent al jaren een sterke groei: op 10 jaar tijd is het aantal werknemers vertienvoudigd tot meer dan 80 mensen.

In Heist-op-den-Berg staan er verschillende vacatures open: zo wordt er gezocht naar Application Engineers, Installateurs en Technical Support Engineers, maar even goed naar een Digital Marketeer. “Door onze sterke groei moeten we eigenlijk continu op zoek naar nieuwe collega’s,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Enkele weken terug hebben we deelgenomen aan verschillende grote jobbeurzen bij scholen en universiteiten. Nu bieden we de kans aan die jongeren om op hun beurt naar ons te komen, en met eigen ogen te ontdekken wat er bij ons allemaal gebeurt. Dat maakt het allemaal veel meer concreet. Behalve jongeren zoeken we uiteraard ook mensen met ervaring.”

De RoboJob Experience Day vindt op 20 april 2023 plaats in het hoofdkantoor van RoboJob in Heist-op-den-Berg. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een sessie in de namiddag of in de avond. Meer informatie vindt u op www.robojobexperienceday.be

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden