2 mei 2017 - 1 min leestijd

Goma organiseert Open Dag

Op zaterdag 3 oktober organiseert Goma uit Hengelo een bijzondere opendag. Niet alleen wordt dan voor het eerst de nieuwe fabriekshal van 1700 vierkante meter in gebruik genomen, ook geldt dit vvoor een nieuwe CMT lasrobot en een TC-7000 laser-ponsmachine.

Plaatwerker Goma heeft een behoorlijke groeiperiode achter de rug. Als expert op het gebied van plaatwerkproducten zoals omkastingen en behuizingen voor zeer uiteenlopende markten beschikte het bedrijf al over plaatbewerkingsmachines, las- en puntlasrobots, een eigen poedercoatinstallatie, een motageafdeling en een eigen gereedschapmakerij. Nu zijn daar dus een nieuwe lasrobot, een laser-ponsmachine en een hele nieuwe productiehal aan toegevoegd.

Om de ingebruikname te vieren zet het bedrijf op drie oktober van 10.00 tot 16.00 uur haar deuren open. Bezoekers kunnen het machinepark dan met eigen ogen aanschouwen, in de rijke geschiedenis van het Hengelo’se familiebedrijf duiken of live kijken welke vacatures er zoal zijn. Want met groei komt ook de vraag naar gemotiveerd personeel.

Kijk voor meer informatie over de opendag of de vacatures op www.goma.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden