29 november 2021 - 2 min leestijd

3D Deltaweek uitgesteld naar 2022

Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum hebben in overleg met de samenwerkingspartners en exposanten besloten de eerste editie van de 3D Delta Week te verplaatsen naar 2022. De recente ontwikkelingen rondom het coronavirus en de vooruitzichten voor de komende weken hebben de organisatoren besloten de evenementenweek te verplaatsen. “Gezien de toenemende besmettingen en de toenemende druk op de zorg vinden wij het niet verantwoord om een multi-event te organiseren”, legt Kris Binon, directeur van Flam3D, uit.

”Er is een enorme interesse vanuit de markt om een hele week te organiseren waar specialisten en geïnteresseerden uit de 3D maakwereld samenkomen. De aanpak om binnen een week een wereldwijd onderscheidende netwerk-sneeuwbal op gang te brengen, met als doel de ontwikkeling te versnellen, kan als zeer populair worden beschouwd. Tijdens de 3D Deltaweek zouden ruim 17 evenementen plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland en Vlaanderen. Het enthousiasme voor de eerste editie is groot en de 3D Delta Week heeft de potentie om uit te groeien tot een toekomstbestendig multi-event”, zegt Ruben Fokkema, Business Developer van Brainport Development.

Jakajima past wat hun organisatie tijdens de coronacrisis heeft geleerd toe om een online bijeenkomst te organiseren. Op 7 december 2021 vindt de 3D Printing Electronics Conference plaats. Geïnteresseerden kunnen zich via deze link aanmelden voor deze online conferentie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden