25 oktober 2022 - 1 min leestijd

Benelux sterk aanwezig op Formnext

Flam3D is ook dit jaar aanwezig op Formnext op een groepsstand van 144m² en met 13 co-exhibitors. Daarmee is Flam3D de stand met het grootste aantal co-exhibitors van de beurs. Naast deze sterke vertegenwoordiging, lanceren we er ook een heel speciaal project.

De volgende Flam3D-leden zullen op het collectief aanwezig zijn: AdditiveLab, AMR Europe BV, Amnovis, AMPC Solutions bv, ChemStream, DotX Control Solutions BV, Guaranteed B.V., Hybrid Software Group PLC, KU Leuven Additive Manufacturing Institute (Leuven.AM), MT 3D (Metal Technics 3D), Sculpman, SEIDO Solutions (SEIDO Systems), Windesheim.

Formnext van 15 tot en met 18 november in Frankfurt toont de hele wereld van Additive Manufacturing en zijn processen onder één dak. Het is een toonaangevende wereldwijde vakbeurs gewijd aan Additive Manufacturing en industrieel 3D-printen en tegelijk een conferentie. Vorige editie waren er 606 exposanten en 17.859 bezoekers op 38.100 vierkante meter tentoonstellingsruimte. 50 Procent van de exposanten en 48 procent van de bezoekers kwam van buiten Duitsland.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden