8 augustus 2023 - 2 min leestijd

Cellro toont nieuw online platform voor Manufacturing Intelligence op EMO

Op de EMO Hannover 2023 – van 18 t/m 23 september – presenteert fabrikant van CNC-automatisering systemen Cellro: Manufacturing Intelligence. Een online en data gedreven platform voor het creëren van een geoptimaliseerde, maximaal benutte en voorspelbare CNC-afdeling.

Tijdens EMO Hannover krijgen bezoekers Cellro’s toekomstvisie op CNC-automatisering te zien. Een toekomst waarin CNC-automatisering en vakkundige operators samenwerken, de efficiëntie toeneemt en het menselijk potentieel als nooit tevoren wordt benut.

Bezoekers stappen door 4 niveaus van CNC-automatisering. Van cobots voor eenvoudige en repetitieve taken, naar een volledige reeks CNC-automatisering systemen voor high mix low volume productie, tot digitale en logistieke oplossingen voor het ondersteunen van CNC-werkvloer taken. Cellro’s roadmap maakt de stap naar CNC-automatisering kleiner dan ooit.

Manufacturing Intelligence

Cellro toont haar online platform voor manufacturing intelligence. Een online platform dat data uit geautomatiseerde CNC-machines en ERP/MES systemen haalt. Via het gebruiksvriendelijke platform kunnen productiemanagers en operators o.a. hun planning optimaliseren, sneller communiceren naar klanten, tools beheren, hun productie monitoren en bijsturen. Of ze nu op kantoor of de werkvloer zijn.

Cellro blijft haar internationale groei voortzetten met een sterke focus op lokale vertegenwoordiging in de Europese markt. Tal van Europese klanten hebben gebruik gemaakt van het standaard productenportfolio en de optie tot maatwerk om de volgende stap in CNC-automatisering te zetten.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden