8 april 2021 - 2 min leestijd

De Metaal Dagen breiden uit

Ook leveranciers van metalen onderdelen, componenten, modules en OEM-ers kunnen exposeren tijdens de Nederlandse Metaal Dagen 2021 (van 15 t/m 17 september 2021) in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat is besloten door de organisatie van het evenement, in samenwerking met de Koninklijke Metaalunie. Hierdoor ontstaat er een nog breder en completer platform voor de maakindustrie.

Volgens organisator Jeroen ter Steege van United Industrial Fairs B.V. hebben tijdens en na de eerste editie van de Metaal Dagen in 2019 vele metaalbedrijven aangegeven graag te willen exposeren tijdens hét kennis-event van de maakindustrie. “We hebben in overleg en in samenwerking met exposanten, klanten en de Nederlandse Metaalunie het besluit genomen om hen ook de mogelijkheid te bieden om te exposeren”. Hierdoor ontstaat volgens Ter Steege een nog breder en completer platform voor de maakindustrie. “Het concept en uitgangspunt voor de Nederlandse Metaal Dagen blijven echter ongewijzigd. Een kennis-event bestaande uit vakbeurs, congres en seminarprogramma waar innovatie op het gebied van slimmer produceren en procesoptimalisatie de hoofdthema’s blijven.”

Op schema

De inschrijvingen voor de metaaldagen lopen bijna weer op schema, aldus Jeroen ter Steege. “De planning was om flink te groeien na de eerste editie van 2019 maar de corona-pandemie maakte dat erg lastig. Door de verplaatsing naar september en het groeiende vertrouwen groeit de animo voor deelname nu elke week. Inmiddels kunnen we ook melden dat we een tweede hal hebben ingezet om de verwachte groei van het aantal exposanten mogelijk te maken.”

Ook is Ter Steege blij met de samenwerking met De Koninklijke Metaalunie, die vooral de inhoud van het congres verzorgt. “De Metaalunie is voor ons natuurlijk de ideale partner hiervoor met een schat aan kennis en een gigantisch netwerk”, zegt Ter Steege. “Hierdoor kunnen we onze doelstelling om het kennis-event van de maakindustrie te zijn waarmaken, met interessante presentaties. De eerste sprekers? Namen volgen snel”, besluit Ter Steege. 

Meer informatie vindt u op www.denederlandsemetaaldagen.nl 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden