18 juni 2021 - 2 min leestijd

De Nederlandse Metaal Dagen, Materials+Eurofinishs+Surface (M-E-S) en De Kunststoffenbeurs samen in Brabanthallen

De Nederlandse Metaaldagen, Materials+Eurofinish+Surface (M-E-S) en De Kunststoffenbeurs zullen tegelijk worden gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch. Op 15 en 16 september kunnen bezoekers twee dagen ongehinderd van het ene naar het andere evenementen wandelen. De laatste dag, vrijdag 17 september, is alleen de driedaagse beurs De Nederlandse Metaaldagen nog open. 

In de derde week van september 2021 is het mogelijk drie unieke vakbeurzen op hetzelfde moment te bezoeken. Bezoekers kunnen gratis tussen de verschillende beursgebouwen overlopen en kennis maken met professionals uit de metaalindustrie, kunststofindustrie, oppervlaktetechniek en materiaalkunde. De Nederlandse Metaal Dagen zorgen samen met de M-E-S en De Kunststoffenbeurs voor een uniek kennis- en netwerkevenement. 

De tweede editie van De Nederlandse Metaal Dagen vindt plaats op 15 t/m 17 september 2021. Tijdens het driedaagse evenement kunnen bezoekers kennismaken met professionals uit de metaalindustrie en zich laten inspireren op het gebied van productieverbeteringen en het optimaliseren van processen. Op de eerste twee dagen van het evenement zijn ook de hallen van de M-E-S en De Kunststoffenbeurs geopend voor bezoekers. 

De Kunststoffenbeurs is dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststofketen in de Benelux. Bezoeker kunnen zich, naast hun bezoek aan De Nederlandse Metaal Dagen, op de Kunststoffenbeurs laten inspireren en verrassen door actuele ontwikkelingen en verrassende mogelijkheden met kunststof. 

Ook Materials+Eurofinish+Surface biedt productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers één plaats om de gehele waardeketen te ontmoeten: van design en materiaalkeuzes tot en met analyse en de daadwerkelijke coatingtechnologie. 

Bezoekers kunnen zich drie dagen lang vermaken op De Nederlandse Metaal Dagen en tegelijkertijd op twee van de drie dagen ook nog (gratis) laten inspireren op twee unieke vakbeurzen. Na de eerste geslaagde editie van De Nederlandse Metaal Dagen in 2019 kijkt de organisatie uit naar een nog betere editie van dit veelzijdige netwerkevent. Voor ieder professional wat wils en de ideale gelegenheid om elkaar weer fysiek te ontmoeten. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden