14 mei 2021 - 2 min leestijd

EuroBLECH Digital Innovation Series trekt 1384 bezoekers

Het eerste evenement van de EuroBLECH Digital Innovation Series on Forming Technology, dat online plaatsvond van 27 – 28 april 2021 heeft 1.384 bezoekers uit 70 landen gehad. Meer dan 2.000 bezoekers hadden zich vooraf geregistreerd voor het evenement.

Deelnemers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om tijdens de twee virtuele evenementendagen in te loggen op het platform om te netwerken, webinar content live en on demand te bekijken, productdemonstraties te bekijken en virtuele showrooms van exposanten te bezoeken. Dit nieuwe evenementformat bleek volgens de organisatie succesvol. Veel deelnemers komen van het topmanagement met beslissings- en koopkracht. Meer dan 80% van de deelnemers gaf aan betrokken te zijn bij de besluitvorming in hun bedrijf.

“We zijn verheugd met de resultaten van het eerste evenement van de EuroBLECH Digital Innovation Series en bedanken al onze exposanten en deelnemers voor hun deelname aan dit belangrijke digitale evenement voor de plaatbewerkingsindustrie in 2021. We hebben een goed niveau van betrokkenheid gezien en positieve feedback ontvangen – en natuurlijk zullen we de waardevolle feedback die we ontvangen na dit eerste evenement gebruiken om ons voor te bereiden op de volgende evenementen in de EuroBLECH Digital Innovation Series in 2021 ”, zegt Evelyn Warwick, Event Director van EuroBLECH.

Tijdens het evenement waren in totaal 13 sprekers, vijf webinarsessies en drie exposantenproductshows te zien, waarbij deelnemers in totaal bijna 500 streaming-uren naar de inhoud keken. Gemiddeld bekeken deelnemers twee webinars op het platform tijdens en na het evenement. Het tweede evenement van de EuroBLECH Digital Innovation Series 2021 is gepland voor 29 – 30 juni 2021 en zal de nadruk leggen op Separation and Joining Technologies en Additive Manufacturing.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden