5 augustus 2021 - 2 min leestijd

Flam3D en Brainport Eindhoven bundelen krachten op AM-vakbeurs Formnext

Flam3D slaat op de AM-vakbeurs Formnext de handen ineen met de AM-tak van Brainport Eindhoven, om de Vlaamse en Nederlandse additive manufacturing-industrie onder de aandacht te brengen. De twee AM-netwerken zullen samen met een aantal van hun leden een stand inrichten op de vakbeurs voor additive manufacturing en industriële productie, die in november plaatsvindt in Frankfurt.

Flam3D presenteert zich als onafhankelijk non-profitplatform voor belanghebbenden in 3D-printing en Additive Manufacturing in Vlaanderen en Nederland. Brainport Eindhoven is een kennis- en technologiehub waar ook zo’n 70 AM-leveranciers deel van uitmaken. De stand die Flam3D en Brainport Eindhoven samen inrichten op Formnext zal 126 vierkante meter beslaan, wat meteen ook de grootste standoppervlakte is die de beursvloer biedt. Op het moment van schrijven telde de voorlopige exposantenlijst van de beurs 438 bedrijven, waaronder achttien uit Nederland en negen uit België.

Beursdata

In verband met de coronapandemie heeft de 2021-editie van Formnext een hybride karakter. Van 16 tot en met 19 november vindt in Frankfurt de fysieke beurs plaats. Twee weken later – van 30 november tot en met 1 december – kunnen de Formnext Digital Days online worden bezocht. Deze digitale ‘tegenhanger’ van de fysieke beurs is bedoeld voor exposanten en bezoekers die in november niet naar Frankfurt kunnen komen, bijvoorbeeld als gevolg van reisbeperkingen. 

(Foto: Mesago Messe Frankfurt GmbH / Mathias Kutt)

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden