24 maart 2021 - 2 min leestijd

Inschrijvingen De Nederlandse Metaal Dagen stijgt naar 86

De nieuwe plattegrond voor de indeling van De Nederlandse Metaal Dagen staat nu online. Er hebben zich de afgelopen weken alweer veel nieuwe bedrijven aangemeld als exposant. Op dit moment zijn er al 86 exposanten aangemeld. Laatste aanmeldingen zijn 247 Tailorsteel en Dormac CNC Solutions.

Elke editie focust de Nederlandse Metaal Dagen zich op meerdere thema’s die relevant en spraakmakend zijn voor de metaal- en maakindustrie. Dit jaar krijgen onder andere Industrie 4.0, procesoptimalisatie en digitalisering veel aandacht. 

Industrie 4.0 is een containerbegrip geworden. Hierdoor is dit begrip voor veel bedrijven te complex. Op de Nederlandse Metaal Dagen zullen de bezoeker antwoorden vinden die helpen bij het zetten van de volgende stap in productieverbetering en het optimaliseren van processen. Denk dan bijvoorbeeld aan een nieuw machinepark, het automatiseren van de huidige machines, nieuwe offertesoftware, een betere planning of een andere opleiding van het personeel.

Procesoptimalisatie en productieverbetering zijn voor elk bedrijf maatwerk. Om deze reden zal het event uit drie onderdelen bestaan, die allemaal op hun eigen manier bedrijven verder kunnen helpen, met kennis, inzichten of producten. Op de Nederlandse Metaal Dagen is er een hoogwaardig inhoudelijk programma met inspirerende sprekers. Tijdens het event zijn de nieuwste innovaties om processen te optimaliseren in beeld: concrete oplossingen voor de gezonde uitdagingen van een Smart Industry. 

Digitalisering is de derde pilaar. Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar in rap tempo op in de metaal- en maakindustrie. Hoe kunt u uw processen optimaliseren, welke digitale vernieuwingen kunnen uw groei ondersteunen en welke mogelijkheden passen het beste bij een bedrijfsvoering? Allemaal aspecten waarop u antwoorden kunt vinden tijdens de Nederlandse Metaal Dagen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden