14 oktober 2021 - 1 min leestijd

Meer dan 60.000 bezoekers uit 91 landen bij EMO 2021 Milaan

EMO Milano 2021, de metaalbewerkingbeurs in de fieramilano Rho in Milaan heeft meer dan 60.000 bezoekers uit 91 landen getrokken. Dit door CECIMO (de Europese vereniging van machinebouwers) gehouden event was voor 60 procent gevuld door buitenlandse exposanten. Dertig procent van bezoekers waren niet-Italiaans. 

Alfredo Mariotti, directeur van de tentoonstelling, merkte op: “Een zeer groot aantal exposanten heeft hun volledige tevredenheid uitgesproken over de resultaten die tijdens deze zes beursdagen zijn behaald.” Gekwalificeerde en zeer gemotiveerde bezoekers een goed georganiseerde beurs en voldoende veiligheid waren de meest voorkomende uitingen van waardering.

Een absolute attractie voor de industrie was het brede productaanbod dat werd getoond, dat alle segmenten van de sector vertegenwoordigt. Dit kwam tot uiting in het aantal exposanten: meer dan 700 ondernemingen in 6 hallen met in totaal 100.000 vierkante meter totale tentoonstellingsruimte.

Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Slovenië, Turkije, Polen, Rusland en Denemarken waren de meest vertegenwoordigde landen op de beurs, die ook werd bijgewoond door tal van operators uit Finland, Kroatië, Estland, Litouwen, Hongarije, Tsjechië, VS, Groot-Brittannië, Israël, Japan, Zuid-Korea, Ierland en Egypte.

Een noviteit van EMO MILANO 2021 was de Speakers Corner, de arena in hal 5, die meer dan 80 toespraken en diepgaande analyses en discussies door exposanten en organisatoren voorstelde. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden