15 januari 2021 - 1 min leestijd

Registratie virtuele en fysieke vakbeurs TIMTOS 2021 geopend

Inschrijvingen voor de Taipei International Machine Tool Show (TIMTOS 2021), met ongeveer 6000 stands, zijn vanaf nu mogelijk. TIMTOS die van 15 tot 20 maart dit jaar wordt gehouden, is een van de eerste fysieke machinevakbeurzen sinds de uitbraak van het virus. Maar omdat maar weinig mensen Taiwan – dat het virus goed onder controle heeft – kunnen bezoeken, krijgt de beurs ook een virtuele component. 

“TIMTOS 2021 Hybrid” zal een van de eerste virtuele + fysieke vakbeurzen ter wereld zijn. Het hybride concept dat de beursorganisatie heeft ontwikkeld biedt verschillende mogelijkheden, waarbij er alles aan is gedaan om de interactie zo eenvoudig mogelijk te maken en de bezoekers een persoonlijke gebruikservaring te bieden. Taiwan is een grote en belangrijke producent van werktuigmachines. Verreweg het grootste deel van de machineproductie is bestemd voor de export.

Aanstaande woensdag houdt organisator TAITRA een online livestream met vooraanstaande industrieleiders van bekende fabrikanten die de ‘nieuwe inzet van de slimme machine-industrie in het post-epidemische tijdperk’ bespreken, als een warming-up. voor de TIMTOS Hybrid in maart 2021.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden