8 januari 2020 - 2 min leestijd

Romit en Rollepaal live met Trivest Connect

Rollepaal BV en Romit BV zijn samen live gegaan met Trivest Connect, de nieuwe standaard voor ketenintegratie in de maakindustrie! Vanaf nu is het orderproces tussen deze bedrijven volledig geautomatiseerd.

Rollepaal BV en Romit BV zijn samen live gegaan met Trivest Connect, de nieuwe standaard voor ketenintegratie in de maakindustrie! Vanaf nu is het orderproces tussen deze bedrijven volledig geautomatiseerd. Orders worden door Rollepaal vanuit het Trimergo T2 ERP-pakket doorgestuurd naar Trivest Connect en deze stuurt de orders direct door naar de Plan-de-CAMpagne-omgeving van Bemet bij Romit.

Romit kan hier weer op dezelfde manier automatisch een respons op sturen. Naast het feit dat deze integratie beide bedrijven direct veel tijd en geld bespaart, zijn ze beide door Trivest Connect automatisch verbonden met alle andere bedrijven die op dit digitale platform zitten. Hierdoor zijn er nog veel meer ketenintegratie voordelen te behalen!

Trivest Connect
Trivest Connect is hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Bedrijven die aangesloten zijn op het platform vereenvoudigen hun gezamenlijke processen door het automatiseren van kostbare en veelal handmatige werkzaamheden. Het resultaat: kortere doorlooptijden, lagere kosten en meer efficiency.

Efficiënter werken
Door verschillende ERP- en bestelsystemen via dit platform met elkaar te verbinden, zijn afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Het platform waarborgt hiermee de groei en versterking van ketenintegratie binnen de maakindustrie.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden