20 januari 2022 - 2 min leestijd

Tube & Wire uitgesteld tot 20 t/m 24 juni 2022 in Düsseldorf, nu samen met METAV

Messe Düsseldorf stelt Tube & Wire uit tot 20 t/m 24 juni 2022. De Omicron-variant heeft geleid tot aanpassingen in de beurskalender van Düsseldorf, waardoor een nieuwe planning nodig is. Oorspronkelijk zou Tube & Wire van 9 tot 13 mei zijn. De nieuwe periode biedt meer planningszekerheid doordat METAV deels gelijktijdig wordt gehouden. Deze vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën werd door de VDW (Duitse Vereniging van Gereedschapsbouwers) al uitgesteld tot 21 tot 24 juni.

Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf, benadrukt de steun voor de nieuwe beursdata: “De strekking van onze exposanten is: we willen en hebben Tube & Wire nodig. Samen met de betrokken partners en verenigingen zien wij de vroege zomer hiervoor als de ideale periode. We verwachten niet alleen dat besmettingspatronen zullen kalmeren, maar ook dat meer mensen het land kunnen binnenkomen en deelnemen. Hierdoor kunnen zowel exposerende bedrijven als bezoekers hun zaken doen in een omgeving die duidelijk minder last heeft van Covid-19.”

Bernd Jablonowski, Division Manager van de Metals and Flow Technologies portfolio bij Messe Düsseldorf, heeft er alle vertrouwen in: “Het plannen van veiligheid voor exposanten, bezoekers en de hele handelsbeursindustrie is het belangrijkste in de aanhoudende pandemische situatie. Door de twee bedrijfstakken te verplaatsen topevenementen tot de vroege zomer, zorgen we voor een veilige live beurservaring die is aangepast aan de situatie.”

Exposanten op Wire presenteren hun technologische hoogtepunten in beurshallen 9 t/m 15, terwijl Tube-exposanten in hallen 1 t/m 7a aanwezig zijn. De METAV, de internationale vakbeurs voor metaalbewerkingstechnologieën, vindt plaats van 21 t/m 24 juni 2022 in de tentoonstellingshallen 16 en 17. De METAV wordt georganiseerd en georganiseerd door de VDW, de Duitse Vereniging van Machinebouwers.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden