20 april 2023 - 1 min leestijd

Tweede dag Metaal Dagen met Tuwi, Oude Reimer en Core Industrial

Tijdens de tweede dag van de Metaal Dagen in Den Bosch aandacht voor Tuwi, Oude Reimer en Core Industrial. Klik hier voor het journaal van vandaag.

Tuwi laat de autonome Euromac FX Bend Cell laten zien. Menne Engelfriet, accountmanager bij Tuwi: “Deze buigcel is een complete oplossing om de kwaliteit en productietijden te optimaliseren. Dankzij deze innovatieve ontwikkeling die naadloos aansluit op de marktontwikkelingen kan nauwkeurig, snel en zonder veel personeel worden geproduceerd en dat tegen een lage kostprijs.” De buigcel van Euromac heeft een onbeperkte autonomie en kan daarom 24/7 onbemand kanten. 

Peter Poot van Core Industrial heeft het over hun beitsen, waarmee je niet-toxisch kan werken. En ze hebben de eerste sproeibeits mengpomp ter wereld. Een volautomatische pomp die de sproeibeits mengt tijdens het vernevelen. Dit garandeert een constante kwaliteit en elimineert de noodzaak van het handmatig schudden, wat resulteert in een gelijkmatig en onberispelijke uitstraling op het roestvrijstalen oppervlak.

Bart Venhuis toont de Chiron Micro 5. Dat is een compacte en dynamische 5-assige precisiebewerkingsmachine, vooral interessant voor de bewerking van kleine, hoogwaardige onderdelen, zoals medische onderdelen, horlogekasten en -platen, uurwerken, sieraden en fijn- en micromechanische componenten.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden