2 maart 2022 - 1 min leestijd

Twintig exposanten bij vierde editie Maakindustrie Dag bij Style CNC

De vierde editie van Dé Maakindustrie Dag wordt spectaculairder dan ooit: Er staan op deze twee dagen ruim 20 partners, van tooling tot lease en van filtertechniek tot leads en marketing. Het evenement van Style CNC heeft plaats op donderdag 24 maart van 10:00 tot 21:00 uur en vrijdag 25 maart van 10:00 tot 15:00 uur.

De twintig partners die zich gaan presenteren vertegenwoordigen elk een tak uit de Nederlandse maakindustrie: van tooling, smeermiddelen, filtertechnieken tot het binnenhalen van nieuwe klanten. Deze editie staat geheel in het teken van kennis en het behoud van technologische kennis in deze branche. Het doel van Dé Maakindustrie Dag is om deskundigen binnen de sector samen te laten komen, waarbij er onderling ideeën en visies kunnen worden uitgewisseld.

Tijdens deze dagen worden er meerdere live demo’s gegeven. Outokumpu, IMS Nederland en Seco Tools geven samen gedurende deze dagen verspanende demo’s op de de STYLE 510 draaibank en de BT1500 freesbank. Ook Sandvik gaat een live demo verzorgen: Opti threading – nieuw soort draadsnijden met korte spanen. Daarnaast toont ook Hoffmann tooling tijdens een unieke demo op een CNC draaibank.

Benieuwd? Kom langs! Reserveer gratis kaarten op www.demaakindustriedag.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden