11 januari 2022 - 2 min leestijd

Virtuele stand Van Dulst Techniek met machines Mecal

Vanwege de verplaatsing van de PolyClose beurs van 19 tot en met 21 januari in het Belgische Gent, heeft Van Dulst Techniek een virtuele stand ingericht. Hierin toont Van Dulst Techniek de mogelijkheden van Mecal machines. 

De PolyClose beurs is verplaatst naar 31 augustus t/m 2 september. Op deze beurs voor raam-, deur-, gevelbouw en zonwering, is Van Dulst Techniek altijd aanwezig met de Mecal bewerkings- en zaagmachines evenals de MPS aanslagsystemen en bewerkingsinstallaties. Om geïnteresseerden toch de mogelijkheden van de Mecal machines te tonen, heeft Van Dulst Techniek een virtuele stand ingericht: the experience Made Expo virtual tour. Hierin zijn zes demonstratievideo’s van nieuwe machines te bekijken.

Het gaat om de volgende machines:

Mecal MC309 Nike 4 assen CNC machine centre (gesloten)

Mecal MC307 Falcon 4 assen CNC machine centre (gesloten)

Mecal MC304 Ariel 5 assen CNC machine centre 

Mecal MC312 Taurus 5 assen CNC machine centre (gesloten)

Mecal MC316 Multi assen machining and cutting centre

Mecal SW553 Dubbele verstek zaagbank

Bezoekers kunnen op de stand vrij rondkijken met een zogenoemde 360 round view. Zodra men op de blauwe button klikt, opent de YouTube-demovideo van de genoemde machine zich en kan men de volledige bewerking van aluminium profielen bekijken. Het programma machines en installaties is compleet te maken met de MPS rollenbanen, aanslagsystemen en zaagmachines. Voor speciale wensen biedt MPS oplossingen voor uw complexe bewerkingsvraagstukken. MPS is de toonaangevende leverancier voor productie installaties voor het bewerken van aluminium en stalen profielen.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden