28 september 2021 - 2 min leestijd

Voortman Steel Machinery met live online demo’s op BlechExpo Stuttgart

Van 26 tot en met 29 oktober is Voortman Steel Machinery aanwezig op de BlechExpo, een internationale vakbeurs voor de staalindustrie in Stuttgart. Tijdens deze beurs staan hun activiteiten in het teken van hun plaatbewerkingsmachines. Speciale aandacht is er voor de V310, die ze vlak voor de beurs lanceren. 

Via een live online verbinding met het Voortman Experience Center in Rijssen stellen ze bezoekers van de BlechExpo in de gelegenheid kennis te nemen van de multifunctionele eigenschappen van onze plaatbewerkingsmachines en de optimalisatieslagen die hiermee zijn te behalen. 

Om productieprocessen en de workflow verder te optimaliseren voegt Voortman Steel Machinery nieuwe functionaliteiten toe aan hun plaatbewerkingsmachines. De innovatie die ze op Blechexpo kunnen laten zien, is de freesfunctionaliteit op hun moving gantry en pass through machines. Maar er is meer te zien, zoals een precisie positioneringssysteem met tandheugels met schuine vertanding, frezen zonder grenzen, de voordelen van unmanned running en multi-processing en veel ingebouwde intelligentie.

Demo’s

Iedereen die geïnteresseerd is in de bijdrage die de machines kunnen leveren aan een efficiënter productieproces en een optimale workflow, is welkom op de beursstand [hal 9, stand 9408]. Ze organiseren dagelijks een live verbinding met het Voortman Experience Center (VEC) in Rijssen. Hier kan Voortman alles laten zien op het gebied van plaatbewerking en workflowoptimalisatie. Bezoekers aan de beurs kunnen dus live getuige zijn van alle oplossingen die de machines kunnen bieden. Beursbezoekers die geen tijd hebben om op een van de vaste tijdstippen te kijken, kunnen tijdens de beurs een aanvraag doen voor een online demo op een tijdstip dat hen schikt.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden