2 mei 2017 - 2 min leestijd

Exclusieve workshop automatiseren met HALTER CNC Automation en FASTEMS

Het automatiseren van CNC-machines biedt cruciale voordelen. HALTER CNC Automation organiseert exclusieve workshops voor technisch managers en operators. Wouter van Halteren van Halter CNC Automation: “Het is niet de vraag óf bedrijven moeten automatiseren, maar hoe.”

 

“Een onderzoek over ‘Set Up Reduction’ uit 2012 levert een aantal interessante en concrete inzichten.” vertelt Wouter van Halteren, oprichter van HALTER CNC Automation. “Het onderzoek berekende de voordelen van automatisering bij het bewerken van plaatwerk. Het automatiseren van de deelprocessen en het implementeren van set-up-tools levert een enorme winst op: de productie steeg van 19 werkstukken per dag naar 44 werkstukken per dag. Het aantal uren dat de machine stilstaat daalde van 113,75 uur per maand naar 59,75 uur per maand. Het is dan ook niet de vraag óf bedrijven moeten automatiseren, maar hoe. Niet automatiseren is de boot missen. Het gaat allemaal razendsnel en het inlopen van een achterstand is ontzettend moeilijk.”

 

Workshops

HALTER CNC Automation organiseert in samenwerking met Fastems een aantal exclusieve workshops. Het sterk inhoudelijke programma biedt technisch managers en operators meer inzicht in automatisering; de technische werking van de automatische beladingsrobot, de snelheid van het aanleren van de bediening, het opnemen van automatisering in het proces en de terugverdientijd komen allemaal aan bod in de workshops. Het meenemen van eigen werkstukken en de afsluiting met een op maat gemaakt ROI-rapport zorgen dat de workshops iedere deelnemer van unieke inzichten en ervaringen voorzien.

 

De workshops worden op 8, 9 en 10 november georganiseerd.

 

Voor meer informatie en aanmelden: https://haltercncautomation.nl/halter-workshop-technishow-only/

 

HALTER CNC Automation biedt oplossingen voor het automatiseren van iedere CNC-machine en iedere serie-grootte.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden