18 december 2020 - 1 min leestijd

Fijne feestdagen

De redactie van TechniShow Magazine wenst iedereen fijne feestdagen. De kerstperiode is een tijd van bezinning en samen zijn. Maar ook van hoop. Wij hopen op gezondheid en herstel van de wereld. 

We zijn in gedachten bij alle slachtoffers van Covid-19 en de gevolgen van het virus. Een bewogen jaar ligt bijna achter ons. Laat 2021 een jaar van opbouw zijn, waarin we de diepe wonden kunnen helen.

De redactie van TechniShow Magazine is tijdens de kerstperiode gesloten. Vanaf 4 januari gaan we er weer tegenaan. De plannen? Als hoofdmediapartner van de Brabantse Metaaldagen kijken we er naar uit om iedereen op de beursvloer weer te ontmoeten. En we brengen in 2021 nieuwe columnisten, met scherpe opinies. Verder bouwen we de online- en videoactiviteiten nog verder uit. 

Het komende jaar zit vol veranderingen. Wat gebeurt er op het gebied van de economie? Welke technische veranderingen komen? Wat is de impact van Brexit? Wat brengt een nieuwe president in de Verenigde Staten? Wat gebeurt er met onze verkiezingen? 

TechniShow Magazine houdt een vinger aan de pols en doet verslag van alles wat relevant is voor de productietechnologie en maakindustrie. 

Tot volgend jaar. Tot 2021.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden