13 juni 2024 - 2 min leestijd

Livestream: een update uit Den Haag en Brussel

Wat zijn de laatste politieke ontwikkelingen in Den Haag en Brussel en wat deze betekenen voor de technologische industrie in Nederland? Het Public Affairs team van FME geeft een exclusieve update vanuit het eXperience Centre van Festo in Delft. Op dinsdag 25 juni tussen 12:30 en 13:00 uur bijpraten over de plannen van het nieuwe kabinet en hun impact op de technologische industrie, de laatste ontwikkelingen binnen het Europees Parlement en de Europese Commissie en een toelichting omtrent lobby namens FME-leden en branches.

Het zijn roerige tijden in onze politieke hoofdsteden. Met de publicatie van het hoofdlijnenakkoord en de kandidatuur van Dick Schoof als premier, begint het nieuwe kabinet vorm te krijgen. En met de Europese verkiezingen staat ook Brussel voor de nodige veranderingen. Tijd dus om de leden van FME en haar partnerbranches bij te praten over wat alle politieke ontwikkelingen betekenen voor de technologische industrie in Nederland. Dat doet FME met een livestream op 25 juni, vanuit het eXperience Centre van Festo in Delft.

In de week dat het nieuwe kabinet – als ze de planning halen – op het bordes van Paleis Noordeinde staat in Den Haag, praat het Public Affairs team van FME de leden bij over wat in de komende tijd van het nieuwe kabinet te verwachten, wat de plannen zijn voor de technologische industrie en wat de insteek is van de lobby die FME de komende tijd namens onze leden en branches zullen voeren.

Ook kijkk FME naar de nieuwe samenstelling van het Europees Parlement, wie er waarschijnlijk president gaat worden van de nieuwe Europese Commissie en wat dat gaat beteken voor het beleid dat in Brussel gemaakt wordt.

De livestream is gratis voor FME-leden en leden van FME-branches. Meer informatie en aanmelden kan hier

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden