28 oktober 2020 - 2 min leestijd

LVD biedt nieuwe voordelige lasersnijmachine onder het merk YSD

Met de nieuwe, kostenefficiënte lasersnijmachine YSD LaserONE wil LVD de fiberlasertechnologie bereikbaar maken voor alle plaatbewerkingsbedrijven. De machine is ontdaan van alle extra’s die de machinekost de hoogte instuwen en wordt aangeboden met een laserbron van 2 of 4 kW, in formaat 3000 x 1500 mm en met optionele Load-Assist-automatisering.

Met het ontwerp, de productie, verkoop en service van LaserONE, geeft LVD een antwoord op de vraag in de markt naar een echt goedkope, uiterst praktische fiberlasersnijmachine. LaserONE, ontwikkeld en getest door LVD Company in België, is een betrouwbare en efficiënte fiberlaser die een verscheidenheid aan materialen en diktes kan snijden. De machine heeft lage bedrijfs- en onderhoudskosten en is snel terugverdiend.

De machine is voorzien van een Precitec snijkop met NC-focus, een geautomatiseerde regeling van de focuspositie en botsingsbeveiliging, een Raycus-laserbron en Siemens-besturing, servomotoren en aandrijvingen. De YSD LaserONE is uitgerust met een automatische wisseltafels met een wisseltijd van ongeveer 30 seconden. Een optionele Load-Assist-automatiseren zorgt voor gemakkelijk laden/ontladen.

YSD is een merk dat behoort tot en gebruikt wordt door een van de joint venture-bedrijven van LVD. YSD is in 1958 opgericht en staat bekend voor het leveren van een goede kwaliteit door het uitbalanceren van functionaliteit en prijs. YSD LaserONE zal zijn debuut maken tijdens de Virtuele Tech Sessies “INSIGHTS 2020” van LVD. 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden