14 februari 2023 - 1 min leestijd

Nieuw concept voor Benelux event Materials+Eurofinish+Surface 2023 (MES 2023)

Vereniging ION, VOM België en Mikrocentrum staan klaar met een nieuw concept voor het kennis- en netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface 2023. Het wordt een eendaags event dat zal plaatsvinden op donderdag 15 juni 2023 van 09.00 tot 18.00 uur in Koningshof te Veldhoven. De organisatie beraadt zich nog over een optie voor een middag-/avondprogramma voor de dag voorafgaand aan het event.

Doelstelling van dit gezamenlijk event is het aanbieden van duurzame oplossingen aan ondernemers die te maken hebben met stijgende energieprijzen, nieuwe materialen, verlengen van levensduurverwachting van producten, automatisering en robotisering, nieuwe milieuregelgeving inzake afval en recyclage en dergelijke. Deze doelstelling wordt bovendien uitgerold in een uitvoerig lezingenprogramma.

Het event weerspiegelt de hele waardeketen en wordt de ontmoetingsplaats waar productontwikkelaars, engineers, R&D’ers, inkopers, productiemedewerkers, materiaalspecialisten en onderzoekers uit de maakindustrie elkaar ontmoeten.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden