2 oktober 2020 - 2 min leestijd

Robojob organiseert workshops rond cnc-automatisering

Nu er dit jaar geen beurzen meer op de planning staan bij RoboJob, zet de internationale marktleider in CNC-Automatisering andere middelen in om klanten te informeren. Op 8 oktober vindt in Duitsland de eerste Automation Team Day plaats, en in België staan er maandelijks twee workshops op het programma.

Ook bij RoboJob moet men creatief te werk gaan om klanten zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden van CNC-Automatisering. De beursplanning voor dit jaar werd helemaal overhoop gehaald, en het bedrijf besloot daarop zelf om dit jaar niet meer aan beurzen deel te nemen. “Maar we merken wel dat er veel vraag is naar de mogelijkheden van CNC-Automatisering,” vertelt CEO Helmut De Roovere. “Dit jaar is voor iedereen een heel moeilijk jaar, ook in de verspaning. Maar bedrijven zien nu wel in dat automatisering een absolute noodzaak geworden is. Ze is zelfs essentieel geworden om in deze periode te overleven.”

Om de vele bedrijven op een kwalitatieve manier te informeren, organiseert RoboJob nu maandelijks 2 workshops in haar showroom in Heist-op-den-Berg. “Vooraf registreren is noodzakelijk, want we beperken het aantal deelnemers tot 15 personen. Die 15 personen delen we dan in in groepjes van 5 mensen. Het spreekt voor zich dat we daarnaast alle mogelijke voorzorgsmaatregelen treffen om ieders gezondheid veilig te stellen,” aldus De Roovere.

Naast de workshops in Heist-op-den-Berg vindt op 8 oktober ook de eerste Automation Team Day plaats in de Duitse vestiging van RoboJob, in Lehrensteinsfeld vlak bij Heilbronn. Daar organiseert het bedrijf samen met machinefabrikant Okuma een klantenevenement. “Wie zich liever niet inschrijft voor een kleinschalige workshop of event, kan natuurlijk altijd vragen om een persoonlijke afspraak, en dat kan zowel off-line als online. We willen onze klanten zelf laten kiezen bij welk soort afspraak ze zich het beste voelen.”

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich voor een workshop inschrijven op de website van RoboJob, www.robojob.eu.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden