6 maart 2020 - 2 min leestijd

Veelgestelde vragen over verplaatsing TechniShow

Ik heb me al geregistreerd. Blijft mijn toegangsbewijs gewoon geldig
Om TechniShow 2020 te bezoeken van 1 t/m 4 september, hoef je je niet opnieuw te registreren. Je huidige registratie blijft gewoon geldig.

Ik heb me nog niet geregistreerd? Vanaf wanneer kan ik me aanmelden voor september?
Ook voor de nieuwe datum van TechniShow kun je je nu al aanmelden. Dat kan via de website. Je ontvangt dan gelijk een bevestiging waarmee je TechniShow van 1 t/m 4 september kunt bezoeken. Je kunt hiermee ook ESEF Maakindustrie bezoeken, het event voor slimme maakoplossingen.

Wat gebeurt er met mijn inschrijving voor een sessie tijdens TechniShow?
Vanwege de verplaatsing van TechniShow naar 1 tot en met 4 september, zijn eerdere voorinschrijvingen voor seminars en congressen komen te vervallen. Zodra het nieuwe seminarprogramma bekend is, ontvang je hierover bericht. Vervolgens kun je opnieuw jouw persoonlijke programma samenstellen.

Waarom is TechniShow verplaatst?
Een toenemend aantal exposanten heeft laten weten vanwege het coronavirus niet aan de TechniShow te kunnen deelnemen omdat zij deel uit maken van een internationale organisatie of vanuit individuele overwegingen. Door de annuleringen kunnen zowel TechniShow en als ESEF Maakindustrie de komende edities in maart geen volwaardig event bieden.

Wordt alleen TechniShow verplaatst?
Gelijktijdig met TechniShow vindt ook ESEF Maakindustrie plaats. Ook ESEF Maakindustrie wordt verplaatst naar 1 t/m 4 september 2020.

Worden ook andere evenementen verplaatst van Jaarbeurs?
Voor Jaarbeurs zijn de richtlijnen van de overheid en het RIVM over het houden van evenementen overigens leidend. Van geval tot geval wordt echter bekeken of er aanleiding en mogelijkheid bestaat een beurs of evenement eventueel te verplaatsen. Lees meer

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.
Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden