17 juni 2022 - 1 min leestijd

247TailorSteel bouwt nieuwe fabriek in België

247TailorSteel zal haar activiteiten in Europa verder uitbreiden. Het is nog minder dan een jaar geleden dat 247TailorSteel de bouw van zijn vierde fabriek heeft aangekondigd. Deze zal in september 2022 volledig operationeel zijn. Vandaag kondigt het bedrijf de bouw van de eerste productiefaciliteit in België aan, de vijfde in totaal.

De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Hooglede, nabij Roeselare en zal initieel een capaciteit van vier lasersnijmachines, drie buislasers en vier kantbanken hebben. De fabriek beslaat 17.000 m2 op een terrein van ruim 30.000 m2 en zal uiteindelijk aan 250 medewerkers werk bieden. Gefaseerd zal het machinepark in Hooglede groeien naar twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van 2022 en is in het najaar van 2023 volledig in gebruik.

Volgens het bedrijf draagt deze stap bij aan hun groeiambitie en versterkt het hun merk en positie in de markt. Hierdoor verstevigen ze de lokale aanwezigheid en komt hun doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen steeds dichterbij. Ze richten zich op klanten in België en Noord-Frankrijk.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden