2 mei 2017 - 2 min leestijd

7XE Extractor afzuigtoorts in de race voor de Accenture Innovation Award

De Nederlandse fabrikant van lastoortsen, Translas in Nieuwegein, is met haar 7XE Extractor lastoorts met geïntegreerde afzuiging, doorgedrongen tot de halve finale voor de Accenture Innovation Awards.

 

De 7XE Extractor lastoorts, ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO en iTanks, zuigt ruim 90% van de lasrook direct weg bij de bron. Lassers en hun collega’s worden daarmee niet langer meer blootgesteld aan ongezonde lasrook.

 

De 7XE Extractor lastoorts is één van de halve finalisten in de categorie ‘Smart Industry’. Op 26 september zullen alle halve finalisten hun innovaties face to face presenteren voor de vakjury. Die avond zal bekend worden gemaakt wie van hen tot de vijf finalisten per thema behoort. De finalisten pitchen vervolgens voor een laatste maal tijdens de Accenture Innovation Summit op 28 oktober in DeFabrique te Utrecht om de winst van de felbegeerde Accenture Innovation Awards.

 

Naast de Accenture Innovation Awards die door de jury wordt toegekend, komen innovaties ook in aanmerking voor de Publieksprijs. Deze prijs gaat naar de innovatie die de meeste stemmen van het Nederlandse publiek krijgt. Iedereen kan stemmen op zijn favoriete deelnemer. De deelnemer die het grootste aantal social votes van het Nederlandse publiek heeft verzameld wint de Publieksprijs. Natuurlijk wil Translas ook kans maken op deze Publieksprijs. Stemmen kan voor 21 oktober via Twitter, Facebook en LinkedIn.

 

 

 

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden