7 april 2020 - 2 min leestijd

Aachen Machine Tool Colloquium AWK’21 verplaatst naar juni 2021

De dertigste editie van het Aachen Machine Tool Colloquium (AWK) vindt plaats op 10 en 11 juni 2021 in Eurogress Aachen. Vanwege de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus (SARS-CoV-2) is de AWK uitgesteld van 2020 naar 2021.

Met het komende jaar en de effecten veroorzaakt door het coronavirus, dat al veel productiebedrijven treft en een langetermijnimpact op de wereldeconomie zal hebben, ontstaan ​​er nieuwe vragen over de toekomst van productietechnologie. De thematische focus van de AWK blijft “Internet of Production Turning Data into Value”, maar volgend jaar zal de belangrijkste doelstelling zijn om de veerkracht van bedrijven te versterken, zodat ze drastische economische crises en productiestilstanden kunnen opvangen om binnen korte tijd weer winstgevend te worden. Daarom wordt het geplande lezingenprogramma voor AWK’21 geactualiseerd en aangepast.

De vragen die vooraf door tal van experts zijn besproken, hoe data in productie bijdragen aan waardecreatie en welke tools van het Internet of Production dit mogelijk maken, zijn al geïmplementeerd in concrete content voor de geplande AWK’20. Het resulterende materiaal wordt dit jaar in digitale vorm beschikbaar gesteld aan onze klanten en geïnteresseerde deelnemers in de vorm van webinars en een digitaal congresboekje.

Tickets die al zijn gekocht voor deelname aan de 30e AWK blijven geldig.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden