28 november 2018 - 2 min leestijd

Aankondiging ledenonderzoek Panteia

Om onze nieuwe strategie uit te voeren willen wij graag actuele data van onze vereniging verzamelen. Daarom laat FPT-VIMAG een ledenonderzoek uitvoeren door onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia. Uw input is zeer waardevol. 

Met het onderzoek brengen wij in kaart wat er bij leden speelt, met name op de gebieden onderwijs (denk hierbij ook aan gekwalificeerd personeel) en Smart Industry. Ook de visie op ontwikkelingen bij klanten op de genoemde terreinen komt nadrukkelijk aan bod. 

Met behulp van de resultaten kan FPT-VIMAG beter invulling geven aan de plannen voor het verbeteren van het technisch onderwijs en onze rol in Smart Industry, ondersteund door ‘harde’ informatie over wat er werkelijk speelt. Uiteraard zullen de belangrijkste uitkomsten uit het onderzoek met u worden gedeeld. 

Onderzoek
De komende periode zal u benaderd worden door onderzoeksbureau Panteia. In opdracht van FPT-VIMAG doen zij onderzoek naar ontwikkelingen in de sector. Het onderzoek vindt plaats met behulp van telefonische interviews. De telefonische interviews zullen ongeveer een half uur in beslag nemen. Er zal dan ook altijd eerst een afspraak worden gemaakt voor een tijd die u schikt. De resultaten zullen op anonieme basis worden gerapporteerd.  

Panteia
Panteia is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau dat veel onderzoek doet voor overheidsorganisaties, brancheorganisaties en bedrijven. Voor meer informatie over Panteia, zie website https://www.panteia.nl/

Alvast hartelijk dank voor uw deelname aan het onderzoek. 

Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben over het onderzoek kun je contact opnemen met Nikki Roozemond, projectmanager FPT-VIMAG, M 06 290 353 98 of nikki.roozemond@fme.nl.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden