16 maart 2022 - 2 min leestijd

Afscheid vier bestuursleden FPT-VIMAG tijdens geslaagd Captain’s Dinner

Afgelopen maandag is tijdens het Captain’s Dinner in de Stage Entertainment Lounge in het Beatrix Theater in Utrecht is afscheid genomen van Stephanie Veltkamp, Maarten van Teeffelen, Daniel Kofman en Hans van Steenis als bestuursleden van FPT-VIMAG. 

Bijna 40 leden van FPT-VIMAG waren aanwezig bij het Captain’s Dinner. Normaliter is dit voor leveranciers van machines en gereedschappen voor de metaalbranche de aftrap van het jaar. Door de coronaregels moest het diner dit keer worden uitgesteld naar maart. Stephanie Veltkamp, Maarten van Teeffelen, Hans van Steenis en Daniel Kofman hebben voor hun werk als bestuurslid behalve een woord van dank ook een beeldje gekregen. Zij ontvingen een 3D-geprint beeldje van het logo van de vereniging met hierop de periode waarin zij in het bestuur hebben gediend.

TechniShow

Het FPT-VIMAG Captain’s Dinner is de traditionele jaaropening van een TechniShow-jaar. Tijdens het sprak Carolien van Blitterswijk (programmamanager bij FME) over het onderwerp ‘Werken aan toekomstbestendig werkgeverschap is niet iets voor later, maar voor nu’. De tekorten aan medewerkers met de juiste vaardigheden zijn enorm, daardoor wordt de groei belemmerd. Dit kan, en moet volgens haar, beter. Of we het nu employer branding, duurzame inzetbaarheid, human capital of smart working noemen, het komt op hetzelfde neer: gelukkige medewerkers werken als een magneet voor het aantrekken van nieuwe medewerkers. Zo zorgen ze voor wendbaarheid en daarmee voor hogere productiviteit. 

Frank Scherphof, bestuurslid van FPT-VIMAG, dankte de Jaarbeurs voor de constructieve discussie die de vereniging met Jaarbeurs heeft gehad om TechniShow in 2022 voor elkaar te krijgen. “We kunnen met elkaar de beurs een groot succes maken. Daarom kijken we positief vooruit en gaan we er met ons allen tegenaan.”

Meer foto’s van het diner zijn te zien op Facebook

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden