2 mei 2017 - 2 min leestijd

Bemet ontvangt award “Best sales improvement” van Missler.

Bemet, leverancier van CAD/CAM, ERP en APM software voor de maakindustrie, heeft de ‘Best Sales Improvement’-award van Missler vorige week ontvangen. Deze prijs heeft Bemet gekregen vanwege de uitzonderlijke groei van het bedrijf met 35 procent.

 

Bemet was van 18 t/m 20 januari jl. aanwezig op het Missler 2017 Seminar in Lissabon. Dit seminar, dat werd bijgewoond door alle Missler software partners, is een jaarlijks evenement waarbij een update wordt gegeven over de TopSolid software, de markt en toekomstige ontwikkelingen. Ook was er een uitreiking van een aantal awards voor succesvolle partners. We zijn trots op het feit dat we de award “Best Sales Improvement” in ontvangst mochten nemen.

Bemet heeft op het vlak van TopSolid software afgelopen jaar een indrukwekkende groei gemaakt van maar liefst 35 procent.

 

Functionaliteit

Michel Peters, accountmanager van Bemet, mocht tijdens de plenaire openingssessie van het evenement toelichten waardoor deze groei ontstaan is. “We hebben geïnvesteerd in nieuwe mensen, zowel op commercieel als op technisch vlak. Dit, in combinatie met de juiste focus op onze totaaloplossing, heeft ervoor gezorgd dat we een bijzonder goed jaar achter de rug hebben. Vanzelfsprekend proberen we deze groei het komende jaar door te zetten. Klanten zien steeds meer in dat het niet alleen draait om specifieke functionaliteit, maar om een oplossing waarbij het complete proces geoptimaliseerd wordt. We bieden dit door volledige integraties tussen CAD/CAM, ERP en APM te bieden.”

 

TopSolid

Tijdens het seminar werd ook ingegaan op de nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen binnen de nieuwste versie 7.11 van TopSolid welke binnenkort verschijnt. Er zijn diverse uitbreidingen op het gebied van CAM waardoor het programmeren nog efficiënter kan verlopen. Vanzelfsprekend is er ook veel functionaliteit vernieuwd en toegevoegd in CAD en PDM, waaronder een mogelijkheid om de PDM database via een internet browser te benaderen.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden