2 mei 2017 - 2 min leestijd

Biesheuvel Techniek neemt officieel sleutel van nieuw DC in ontvangst

Sleutels van het gloednieuwe distributie centrum – op toplocatie aan A67 te Venlo – ontvangen door Biesheuvel Techniek Industrieel Distributeur met groeiambitie

Een investering van € 20 mln is nodig om Biesheuvel Techniek in staat te stellen haar Technische Diensten Engineering-klanten in de OEM/Machinebouw in Nederland en België de komende jaren optimaal te bedienen.

    • Meer voorraad – van 35.000 nu naar 80.000. Industriële artikelen. Deze voorraad is ook voor de onlangs geheel vernieuwde webshop “BTSHOP.NL”.
    • Meer ruimte waar artikelen naar de mens komen – van nu 5.500 m2 naar 12.000 m2 – met moderne rollerbanensystemen.
    • Duurzaam werken in het nieuwe pand past in de huidige Industriële 4.0 werkomgeving.

Begin juli nam CEO Meino Noordenbos namens de Multi-Specialist voor Industrie, symbolisch de sleutel in ontvangst. Het voltallige Biesheuvel Techniek logistiekverhuis team was aanwezig en blij met de sleutel van directeur en bouwer Adriaan Molenschot van HVBM, welke eigenaar en verhuurder is van het nieuwe DC.

Biesheuvel Techniek maakt deel uit van Biesheuvel Groep B.V. dat met 35 vestigingen en een omzet van >€ 100 mln een toonaangevende speler is in de Mechanische MRO markt in Nederland en België. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 800.000 producten in: Aandrijftechniek inclusief Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineair Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Seals, Tooling & Verspaning, Veiligheid & Ergonomie, Gereedschappen, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging en Industrial Supplies. In België is de organisatie actief onder de namen D’hont en D’hont/Mano. Daarnaast omvat de groep nog een aantal zeer gespecialiseerde bedrijven, te weten: MCA Motion Control Automation, Stamhuis Lineairtechniek, Safe & Sure, Voerman Nijmegen, TCB Komeetstaal, Peters/Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en Testcom.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden