8 juni 2021 - 2 min leestijd

Cadac viert 35e verjaardag

Cadac, gespecialiseerd in onder andere digitalisering binnen de machine- en apparatenbouw, bestaat 35 jaar. Ter ere van dit feest blikken ze terug via een video, waarin ook de gebeurtenissen in de rest van de wereld worden belicht.

“Bij het 35ste jubileum van Cadac, of in dit geval zevende lustrum, hoort een blik in de achteruitkijkspiegel. We doen dat door visueel in te zoomen op enkele bijzondere jaren in een tijdlijn van 35 jaar ondernemen.”

Wat is u de afgelopen 35 jaar zoal bijgebleven: de ontploffing van de kerncentrale in Tsjernobyl, het eerste computervirus, de val van de Berlijnse muur, de lancering van de iPhone, Donald Trump als president van Amerika of de uitbraak van een wereldwijde pandemie? De laatste 35 jaar is er heel wat gebeurd, ook binnen Cadac.

“We schrijven 1986 als Jan Baggen officieel zijn bedrijf start. Op de zolder van zijn ouderlijk huis in Heerlen. Net 21 jaar, nog student aan de HTS, begint hij met de verkoop van computersystemen met de eerste CAD-tekenprogramma’s aan architecten. De naam Cadac is niet willekeurig. Het staat voor Computer Aided Design Advies Centrum en is zowel van voren naar achteren als van achteren naar voren te lezen. Handig in de marketing, iets wat de jonge ondernemer dan al heel goed beseft”, meldt het bedrijf op haar site.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden