18 december 2020 - 2 min leestijd

Carl Berlo nieuwe CEO 247TailorSteel

247TailorSteel heeft Carl Berlo benoemd als nieuwe CEO. Hij zal op 1 januari 2021 starten in zijn nieuwe functie. Berlo is meer dan 25 jaar actief in de internationale commerciële sector. De afgelopen 15 jaar was hij CEO bij ATAG Heating BV. Met zijn technische opleiding, commerciële achtergrond gecombineerd met leidinggevende ervaring in het bouwen van een succesvolle internationaal opererende onderneming heeft Carl volgens 247TailorSteel bewezen vaardigheden om de gewenste groei te realiseren.

‘Ik ken 247TailorSteel als een ambitieuze en vooruitstrevende organisatie die opereert op het snijvlak van technologie en commercie. Ook de metaalmarkt heeft in de laatste jaren een enorme verandering doorgemaakt waarin digitalisatie en automatisering een belangrijke rol spelen. Ik ben blij dat ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met een enthousiast team de volgende groeifase te gaan realiseren’, zegt Berlo.

IT

247TailorSteel zal het ‘coronajaar’ 2020 afsluiten met een groei van vijf à tien procent ten opzichte van 2019. Gezien de huidige situatie is dit een mooi resultaat. ‘In het komende jaar willen we de jaarlijkse omzetgroei van dertig procent weer doorzetten’, aldus Berlo. ‘We gaan veel in IT investeren en de doorontwikkeling van het Sophia® portaal zal een centrale rol spelen. Zo willen we klanten nog meer gemak bieden. Verder wordt de digitalisering van de eigen processen verder doorgevoerd. Met name op het gebied van de interne logistiek zullen stappen worden gezet met een warehouse management systeem.’

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden