2 mei 2017 - 2 min leestijd

Catalogus Hoffmann Group uit

De Hoffmann Group heeft een nieuwe catalogus uitgebracht. De catalogus bevat meer dan 4.000 nieuwe artikelen. Behalve de nieuwe catalogus presenteert de Hoffmann Group een vernieuwde eShop.

 

De gedrukte catalogus speelt nog steeds een belangrijke rol bij ons”, zegt Siegfried Neher, directeur productmanagement en inkoop. “Met de QR-code en de Hoffmann-app ondersteunen we onze multimediale aanbiedingen. Door het aansluiten met de online aanbod van de Hoffmann Group, creëren we voor de klant toegevoegde waarde.”

De nieuwe eShop biedt bijvoorbeeld 360°-opnamen, waarmee de klanten veel van de tools al onder de loep kunnen nemen vóór de aankoop.
De catalogus is 1.600 pagina’s dik en beschikbaar in 18 talen. Het heeft een oplage van meer dan 340.000 stuks.
De nieuwe eShop van de onderneming rondt het complete service- en adviesaanbod af.

Tot de nieuwe producten, die in deze catalogus voor het eerst kunnen worden besteld, behoren onder meer de Garant wisselplaat HB7020 en de Garant MasterSteel VHM-ruwfrees HPC. Beide noviteiten maken maximale verspaningscapaciteit bij gelijktijdig geluidsarm draaien mogelijk.

In de nieuwe catalogus bevinden zich vele andere producten van het merk Garant, die bijzonder geschikt zijn voor het werken met hoogrendement- en precisiegereedschap alsmede artikelen die specifiek zijn toegesneden op industriële behoeften.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden