1 juni 2021 - 2 min leestijd

Cellro geeft webinar met live demo’s

Op 29 juni a.s. geeft Cellro het webinar ‘Hoe automatiseert u ‘s nachts kleine series van Ø 3 tot 300 mm?’ Tijdens dit webinar laat Cellro met behulp van demo’s zien hoe kleine series onbemand geproduceerd kunnen worden. De specialist in robotcellen toont de automatiseringsmogelijkheden en gaat in op de belangrijkste do’s en dont’s.

Cellro organiseert het webinar speciaal voor verspanende bedrijven die meer willen weten over het automatiseren van hun draaibanken. Tijdens de halfuur durende sessie doen de deelnemers ideeën op voor de automatisering van hun draaiprocessen.

Aan bod komen onderwerpen als het robotiseren van draaimachines en multitaskmachines. Waarbij ook aandacht voor assen. Cellro laat zien hoe het beladen en ontladen van de draaibank geautomatiseerd kan worden. Tijdens het webinar wordt getoond hoe dit de stap naar onbemand draaien heel klein maakt. Ook voor kleine en verschillende series, met diameters van 3 tot 300 mm.

Tijdens het webinar geeft Peter Boot van BIS Specials specialist van HAINBUCH tips en tricks over het opspannen met behulp van spantangen, spandoorns en/of snelwisselsystemen. 

Tijd en taal

Iedereen kan zich gratis aanmelden voor het webinar. Het webinar wordt op 29 juni a.s. zowel in het Duits (11.00 uur) als in het Nederlands (13.30 uur) en Engels (15.00 uur) gegeven. Deelnemers kunnen zich aanmelden op: https://register.gotowebinar.com/rt/7263932780030952976 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden