5 januari 2021 - 2 min leestijd

CNC-Consult & Automation wordt overgenomen door Open Mind Technologies Benelux

Op 1 januari 2021 is CNC-Consult & Automation BV overgenomen door Open Mind Technologies Benelux. Oprichter Maarten van Teeffelen vertrekt bij de onderneming. 

“Na 26 jaar CNC-Consult neem ik afscheid van een prachtig bedrijf. Een toonaangevend bedrijf in het hart van de maakindustrie dat al ruim 250 bedrijven heeft geautomatiseerd met CADCAM en gereedschapbeheer oplossingen. Als oprichter, directeur en eigenaar heb ik aan het team van specialisten leiding mogen geven. Samen met mijn collega’s hebben we het bedrijf gebracht waar het nu staat.”

Van Teeffelen geeft aan dat het voor hem tijd was om het stokje over te geven. “Als je bedrijf je zo lief is als je eigen dochter, wil je dat ze in goede handen komt nu ze het huis uit gaat. Alsof je je eigen ideale schoonzoon mag kiezen ben ik op zoek gegaan naar een ideale overname kandidaat. Die kandidaat heb ik gevonden in Open Mind Technologies AG. Ik ben dan ook blij en trots dat CNC Consult in goede handen is. Ik wil alle klanten en relaties enorm bedanken voor hun vertrouwen. Mijn collega’s bedank ik voor hun toewijding en motivatie. Het succes van dit bedrijf is aan hun te danken.”

HyperMILL 

Behalve de bedrijfsnaam en het vertrek van Van Teeffelen verandert er niets, meldt Open Mind. Open Mind neemt alle medewerkers over, zodat de expertise, kwaliteit en service beschikbaar blijven voor klanten, partners en prospects. De overname biedt nog meer grote voordelen aangezien Open Mind de hyperMILL CAM-software ontwikkelt en u dus direct hyperMILL-service en -ondersteuning krijgt.

Open Mind is een van ’s werelds meest gewilde ontwikkelaars van krachtige CAM-oplossingen voor machine- en controlleronafhankelijke programmering. Het bedrijf ontwikkelt geoptimaliseerde CAM-oplossingen met een groot aantal innovatieve functies die nergens anders verkrijgbaar zijn. hyperMILL biedt innovatieve strategieën zoals 2,5D, 3D en 5-assig frezen / frezen, en bewerkingen, zoals HSC en HPC.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden