10 mei 2021 - 2 min leestijd

Constructiebedrijf De Vries breidt machinepark uit met Adige buislasermachine

Constructiebedrijf De Vries in Eindhoven blijft ook tijdens de coronacrisis investeren in vernieuwing en verbetering van de productieprocessen. De producent van halffabricaten en eindproducten van staal breidt het machinepark uit met een Adige buislasermachine LT8.20. 

Het is het eerste bedrijf in de Benelux dat over een dergelijke lasermachine beschikt met een invoerlengte tot maximaal 12,5 meter en productuitvoer van 8,5 meter. Evenals de andere buislasermachines waarmee de laserafdeling van De Vries de afgelopen jaren werd uitgebreid, lasert de LT8.20 razendsnel allerlei buizen, kokers en profielvormen van veel gebruikte materialen. Naast (gegalvaniseerd) staal kan deze machine ook overweg met RVS, koper, messing en zelfs aluminium. Deze machine is begin juni 2021 operationeel.

Het Eindhovense familiebedrijf is een no-nonsense bedrijf dat al meer dan 60 jaar de nieuwste technieken combineert met ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten met een unieke precisie. Dankzij het moderne machinepark, is De Vries ook een professionele speler in de markt op het gebied van buislasersnijden, plaat lasersnijden en kantwerk Maar ook het maken van staalconstructies behoort tot de kernactiviteiten van De Vries. 

Ook in de coronacrisis blijft de orderportefeuille van De Vries goed gevuld. Directeur Jos de Vries: “Opdrachtgevers weten ons bedrijf goed te vinden, omdat we in staat zijn hoogwaardig maatwerk te leveren. We hebben bewezen betrouwbaar en snel te werken. Dat zijn belangrijke voorwaarden, juist in deze onzekere tijden.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden