12 juni 2023 - 2 min leestijd

Constructiebedrijf De Vries wint OOM Award 2023

Constructiebedrijf De Vries heeft de OOM Award 2023 voor de regio Midden- en Oost-Brabant in de wacht gesleept. In de verkiezing van de meest actieve (metaal)leerbedrijven van Nederland bleef het bedrijf uit Eindhoven de andere genomineerden Marvu foodprocessing equipment (Sint-Oedenrode) en Van De Brande Metaal & Techniek BV (Bladel) voor. De winnaar werd vrijdag bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Metaalunie district Midden- en Oost-Brabant.

Volgens het juryrapport zetten alle drie de genomineerde bedrijven zich bovengemiddeld in voor opleiden. “Uiteindelijk viel de keuze toch op Constructiebedrijf De Vries. Onder meer vanwege hun voortdurende focus op persoonlijke ontwikkeling. Ze gaan uit van de medewerker en wat bij hem of haar past. Je kunt binnen het bedrijf ook heel goed een andere richting inslaan als je dat wilt. En stagiairs krijgen alle vertrouwen én verantwoordelijkheid. Dat betaalt zich uit voor zowel bedrijf als stagiair.”

Opleiden loont

Projectmanager Martijn Kanters was ooit stagiair bij Constructiebedrijf De Vries en leidt als praktijkopleider nu zelf BBL’ers op. “We willen iedereen de gelegenheid geven door te groeien. Dat is superbelangrijk voor ons bedrijf. Het helpt ons aan nieuwe aanwas en goeie vakmensen waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Daarnaast geeft het mij als praktijkopleider ook gewoon een goed gevoel als ik collega’s stappen zie maken. We zijn dus ook heel blij met de OOM Award: het is een erkenning voor wat we hier doen. ”

Foto: Olivier Huisman

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden