2 december 2022 - 2 min leestijd

Datum TechniShow 2024 bekend

TechniShow 2024 vindt plaats van dinsdag 12 tot en met vrijdag 15 maart. Dan vormt Koninklijke Jaarbeurs wederom het kloppend hart van de maakindustrie in de Benelux. Hiermee keert TechniShow terug naar het voorjaar, traditioneel hét moment dat TechniShow de deuren opent.

Het is de eerste ‘normale’ TechniShow sinds 2018, nadat door de wereldwijde COVID-pandemie de editie van 2020 meermaals moest worden verplaatst. De aangepaste zomereditie in 2022 was er een met een kleinere oppervlakte en minder exposanten en bezoekers. Maar alsnog een editie met vele commerciële successen en bezoekers van hoge kwaliteit.

Prominent

Volgens André Gaalman, voorzitter FPT-VIMAG, staan de mensen in de productietechnologie te popelen om weer naar een TechniShow zoals vroeger te gaan. “Waar in de Benelux vind je zo veel draaiende machines en interessante innovaties bij elkaar? TechniShow is al bijna driekwart eeuw het visitekaartje voor onze sector. En we zijn trots dat we in maart 2024 weer een grote beurs gaan neerzetten.”

Fotograaf: MichielTon.com

Het thema is nog niet bekend, maar duidelijk is dat 3D-printen, automatisering en duurzaamheid een prominente rol gaan spelen, weet Heiko M. Stutzinger, COO Jaarbeurs. “Dit zijn de belangrijkste trends, die ook nog eens samenhang hebben. Uiteindelijk leiden deze ontwikkelingen naar een efficiënter en effectiever productieproces. Met draaiende machines, demonstraties, inhoudelijke sessies en netwerkmomenten komt vraag en aanbod op deze beurs op een unieke manier samen.”

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden