21 mei 2021 - 2 min leestijd

Drie nieuwe bestuursleden FPT-VIMAG

FPT-VIMAG verwelkomt drie nieuwe bestuursleden: Stephan van Sante (Gühring), Hugo Oude Reimer (Oude Reimer) en David Bender (Bendertechniek). Het trio zal zich inzetten voor de verdere professionalisering van de vereniging en het blijven toevoegen van waarde voor de leden.

FPT-VIMAG is de brancheorganisatie van 150 innovatieve fabrikanten en importeurs van machines, gereedschappen en diensten voor de metaalindustrie, en leveranciers van automatiserings- en besturingssystemen voor de (inter)nationale maakindustrie. Leden leveren de technologie en kennis die nodig is om slim, efficiënt en concurrerend te produceren.

David Bender is adjunct-directeur bij Bendertechniek, specialist in verspanende machines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Hij is afgestudeerd in Amsterdam in bedrijfskunde, gevolgd door een master financiële economie in Rotterdam. Van daaruit ging hij voor ABN Amro werken in New York. Daarna werkte hij voor Credit Suisse in de Londense City, met speciale aandacht voor Nederlandse bedrijven.

Hugo Oude Reimer heeft bedrijfskunde gestudeerd in Amsterdam met een specialisatie in strategische vraagstukken. Daarna heeft hij bij KPMG gewerkt als management consultant. Nu is hij MT-lid bij Oude Reimer. Oude Reimer lost vraagstukken op het gebied van metaalbewerking en verwerking op. 

Stephan van Sante is algemeen directeur van Gühring Nederland bv en Gühring België NV. Hij is het derde nieuwe bestuurslid van FPT-VIMAG. Hiervoor was hij adjunct-directeur sales en marketing bij Machinefabriek Bewo en kwaliteits/product-engineer bij Corus Tubes.

Het trio is benoemd als algemeen bestuurslid. Toch ligt bij alledrie het hart bij onderwijs en de instroom van nieuw talent binnen de productietechnologie en maakindustrie. Ramon Dooijewaard, directeur FPT-VIMAG: “We hebben met deze drie nieuwe bestuursleden de basis van de vereniging sterker gemaakt. Met Hugo Oude Reimer en David Bender halen we ook jonge bestuurders binnen, die met een frisse blik naar de industrie kijken. Stephan van Sante brengt juist weer veel (bestuurs)ervaring met zich mee, op het gebied van metaal, machines en gereedschappen. De nieuwe bestuursleden weerspiegelen de diversiteit binnen FPT-VIMAG: jong, ervaren en uit alle sectoren van de markt.”

foto vlnr: Stephan van Sante (Guhring), Hugo Oude Reimer (Oude Reimer), David Bender (Bender Techniek)

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden