17 december 2018 - 2 min leestijd

Dumaco neemt Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta over

Dumaco neemt RVS plaatwerkspecialisten Heurkens & van Veluw en ReviconBarosta over. Met deze overnames wordt Dumaco één van de leidende RVS toeleveranciers van Nederland en verstevigt zijn positie als plaatwerkspecialist in de Benelux.

“Door deze overnames is Dumaco in staat om voor klanten een nog groter deel van het productieproces uit handen te nemen,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Dat gaat verder dan het realiseren van onderdelen of samengestelde producten: onze materiaal- en constructiekennis maakt al in de ontwerpfase het verschil. Wij kunnen materiaal, ontwerp, productie en kwaliteitscontrole nu nog beter naadloos afstemmen op de keten en wensen van de klant.”

“Gespecialiseerde capaciteit voor de bewerking van roestvast staal is voor veel opdrachtgevers cruciaal. Zij willen zeker weten dat niets de eigenschappen van het materiaal of het ontwerp beïnvloedt,” zegt CEO Jorg Blankers van Heurkens en van Veluw. “Dat wordt verder onderschreven door de certificeringen en kwalificaties van beide bedrijven. Daarmee zijn we uniek in de Benelux en voor sommige specialistische markten zoals olie en gas zelfs wereldwijd, volgens Sjaak de Koning, CEO van ReviconBarosta.”

De RVS bewerkingsmogelijkheden zijn per direct beschikbaar voor alle klanten en de bedrijven worden geleidelijk steeds meer een onderdeel van Dumaco’s marktbenadering.

 

Over Heurkens & van Veluw

Heurkens & van Veluw is een toeleverancier gespecialiseerd in RVS plaatbewerking, framebouw en lassamenstellingen uit RVS, aluminium en staal. Heurkens & van Veluw werkt volgens het one-stop-shop principe.

 

Over ReviconBarosta

Het Woerdense ReviconBarosta is een Roest Vast Staal plaatwerk specialist in de breedste zin van het woord en onderscheidt zich van de markt door het hebben van een eigen engineering afdeling. Met de expertise op het gebied van olie- en gasscheiding, systemen voor de voedingsmiddelenindustrie en voor de agro-markt neemt ReviconBarosta een vooraanstaande positie in de wereld in.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden