9 september 2018 - 1 min leestijd

Dumaco neemt VSMI uit Varsseveld over

Dumaco breidt de Nederlandse dekking en haar technologische en commerciële mogelijkheden uit met acquisitie van VSMI, specialist in hoog-kwalitatieve producten en gecombineerd plaatwerk.

VSMI is een gerenommeerd toeleveringsbedrijf voor nationale en een steeds grotere groep internationale afnemers. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoog kwalitatieve producten en onderdelen vervaardigd uit vele soorten plaatwerk en verzorgt alles van ontwerp en engineering tot aan afwerking en assemblage. “De Smart Industry principes van VSMI passen helemaal binnen onze visie op de markt voor plaatbewerking,” zegt Tom Sanders, CEO van Dumaco. “Met deze overname breiden we niet alleen onze productiemogelijkheden uit maar zetten ook een belangrijke stap op het gebied van ketenintegratie. Wij zijn in staat om een steeds groter deel van het fabricageproces uit handen te nemen.”

Oprichter en directeur van VSMI, Rob Lentink, houdt de dagelijkse leiding in handen en zal samen met het management team van Dumaco werken aan een geleidelijke integratie van VSMI in de groep.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden