16 juni 2023 - 1 min leestijd

Feestelijke opening nieuwe fabriek 247TailorSteel in Oud Gastel

Gisteren is de nieuwe vestiging van 247TailorSteel officieel geopend. Ruim 160 genodigden wonden de opening van de nieuwe productiefaciliteit in Oud Gastel bij. Met de nieuwe productiefaciliteit is het machinepark van 247TailorSteel gegroeid tot meer dan 50 lasersnijmachines, 40 kantbanken en twintig buislasersnijmachines. Met een productieoppervlak van 40.000 m² is de fabriek de grootste locatie van het bedrijf. 

Aanvankelijk is de locatie uitgerust met vijf lasersnijmachines, vier kantbanken, vier buislasersnijmachines en twee machines voor kantafronding. Met de opening van deze tweede Nederlandse vestiging wil 247TailorSteel hun klanten in Zuid-Nederland en Noord-België een betere service en een snellere levering van hun producten bieden.

Plantmanager Eric Hengst heette het gezelschap van harte welkom en kondigde de toespraken van de gedeputeerde van de provincie Martijn van Gruijthuijsen, Burgemeester Bernd Roks en van CEO Carl Berlo aan. Aansluitend werd er met een druk op de knop en veel confetti de grootste locatie van 247TailorSteel geopend.

Bezoekers kregen de gelegenheid om een rondleiding te volgen door de productiehallen, waarbij ze kennis konden maken met ons moderne machinepark. Tot slot ontvingen de gasten een souvenir, een set van Cortenstalen vogels, bestaande uit plaatmateriaal gefabriceerd in onze eigen fabriek.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van TechniShow met al het nieuws uit de productietechnologie!
Aanmelden